Heb ik egelballen nodig?

Ja, egelballen zijn een essentieel onderdeel van het dieet van een egel! Daarom ben ik deze blog begonnen: iedereen informeren over egelballen. In het begin had ik slechts een bal van elke grootte en ik maakte een aantal fouten, maar ik denk dat mijn blog is beter vandaag dan het was toen ik begon. Ik schrijf nu over wat ik heb geleerd en over alle trucs die ik heb geleerd. En ik hoop dat dit je ook zal helpen om je eigen egelbal te krijgen.

Het basisidee van egelballen is simpel: je stopt een bal in een buis, bevestigt er een touwtje aan en vult hem vervolgens met voedsel! De bal heeft een lange buis met een mond. De mond is gemaakt van een bal bedekt met een dun laagje vlees. In de bal zit een gat, waar de ballen van de bal erin zitten.

U zien op de foto onder de buis. Als de buis groter is, maakt het de bal lichter. Je ook de ballen van de bal in de buis zien. Het maakt een mooi speeltje en het is erg goedkoop! Dit is een egelbal die ik kocht in mijn lokale viswinkel voor 25 dollar. Dit was pas mijn tweede egelbal, wat betekent dat ik ze eerder heb gezien. Naar mijn mening, het is de beste egel bal die ik ooit heb gezien en ik zou het aanraden aan iedereen! Ik zou willen zeggen dat ik probeerde om hen een "goede" beoordeling, omdat de prijs niet zo goed is en ze zijn niet echt voor kinderen. Zie het testrapport Wandelstok Opvouwbaar Carbon. Op de foto zie je een egelbal en een slang. Ik denk dat deze egel bal is perfect voor egels en dat dit een van de beste egel ballen ooit gemaakt! Ik kocht deze bal omdat ik wat meer waar voor mijn geld wilde. Bekijk de vergelijking Deur Vertrager. Ik ben er vrij zeker van dat het niet voor egels, maar ik kan niet zeggen dat zeker. De bal is zeer duurzaam. Ik heb het gebruikt voor egels, muizen, slangen en honden rondom het huis en buiten. Ik heb het niet gebruikt voor de mens al omdat de prijs is veel goedkoper voor honden. De bal kan een flinke afstraffing krijgen en is gemakkelijk schoon te maken! Ik raad deze bal aan iedereen aan, van de kinderen op school die moeten oefenen, tot ouderen die gewoon een beetje extra kussen nodig hebben en aan de egels die plezier willen hebben met hun egels.