Hoe repareer ik kapotte egelballen?

Koop wat egelballen en repareer ze zelf, geen professionele egelballen kunnen ze repareren. Hier is waarom: Egel ballen zijn gemaakt van een metaal genaamd wolfraam. Wolfraam is gemaakt van een materiaal genaamd wolfraam carbide. Dat betekent dat wolfraamcarbide een sterk, hard, metaal is. Het is een van de weinige niet-legeringen die bestand zijn tegen de extreme temperaturen van cryogene opslag en langdurige blootstelling aan de ruimte. Als gevolg hiervan, wolfraam ballen zijn meestal zeer duurzaam, maar ze duren niet eeuwig. Niet Schadelijke Neusspray is echter een poging. Na verloop van tijd zal het wolfraam roesten, oxideren en barsten. Ik heb een post over het proces van het houden van wolfraam ballen, en ik zal ook een aantal vragen te beantwoorden. Het antwoord op de meest gestelde vragen is: Wolfraam is hard, wolfraam is sterk, en wolfraam is goed voor het milieu.

Als je weet wat je doet, en je bent in een goede positie om de investering veroorloven, dan is het zeker mogelijk om wolfraam ballen te houden in de ruimte. Ik ben er zeker van dat wolfraam ballen kunnen worden gebruikt om een aantal interessante apparaten zoals de wolfraam-gebaseerde batterijen gebruikt in de iPhone 6 te vervaardigen. Ik heb gewoon niet het geld om een werkende batterij die wolfraam gebruikt te bouwen, en het zou veel duurder zijn om wolfraam te gebruiken in de batterijen dan het zou zijn om aardgas of steenkool te gebruiken. Maar ik ben nog steeds op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in het investeren in wolfraam-gebaseerde batterijen voor smartphones. Wolfraam ballen zijn niet alleen duur; Het is zelfs moeilijk om ze te maken. Dit is precies wat dit artikel onderscheidt van andere artikelen zoals Snoepjes Tekenen. Een manier waarop wolfraam kan worden geproduceerd is door de mijnbouw van wolfraam, die plaatsvindt in een mijn in Zuid-Afrika. Wolfraam is een metaal met een zeer hoge weerstand tegen corrosie, en veel andere metalen, zoals lood, heeft vergelijkbare kenmerken, maar heeft een lagere weerstand. Een wolfraam bal is gemaakt van een dunne, dunne laag wolfraam. De laag wolfraam is dun genoeg om direct op het oppervlak van een batterij te worden geplaatst en is zeer zacht. De batterij wordt vervolgens verwarmd tot ongeveer 2000°C. Het metaal van de wolfraam laag wordt verwarmd tot het punt waar het begint te scheiden in atomen, en dit atoom wordt vervolgens gebruikt als de elektrode voor een batterij, die uiteindelijk zal beginnen te ontladen, of "stuiteren" wanneer de batterij wordt ontladen. Het lijkt sterker te zijn dan Karamel Snoepjes. De wolfraamlaag wordt verwijderd en het metaal mag in twee atomen "breken", die elk als lithium-ionbatterij kunnen worden gebruikt. Op deze manier kan een batterij twee verschillende batterijen hebben. Als er slechts een elektrode en een batterij, zal het metaal zeer hard, broos, en het kan duur zijn. Als er twee elektroden zijn, dan zullen de elektronen van de twee verschillende metaalatomen samen "binden" om een sterke band met een tweede elektrode te vormen en het metaal kan zeer zacht en zeer goedkoop worden gemaakt. Dit type batterij kan ook worden gebruikt om een andere batterij op te laden als beide zijn gemaakt van hetzelfde materiaal.

Hoe werken egelballen?

Een egelbal is gemaakt van dezelfde materialen die worden gebruikt in egelballen, behalve dat de tinlaag van het blik/lood/zink wordt verwarmd tot een hoge temperatuur. Deze warmte wordt overgebracht naar het zinkatoom, dat een lithium-ionbatterij wordt. Het zinkatoom absorbeert vervolgens de elektronen uit het nikkelatoom. Dit proces gebeurt snel omdat de batterij geen bewegende delen heeft, dus het duurt erg lang voordat de elektronen worden overgedragen.

Waarom werkt dit?

Er wordt gedacht dat de zink-ion batterij produceert een lage weerstand als gevolg van de kleine hoeveelheid zink die wordt gebruikt.