Waar moet ik bij het kopen van egelballen op letten?

Allereerst, als het niet de exacte grootte van degene die je wilt, dan kopen zo klein mogelijk. Ik verkoop vaak mijn egelballen aan mensen die om de exacte grootte vragen. Dan vertel ik ze waar ze naar moeten zoeken. Hier is wat je zoeken, volgens mij, dat is een beetje anders voor elke persoon, maar ze zijn allemaal vrijwel hetzelfde voor mij.

Grootte: Ik zoek egelballen die 1,4 cm of 2,5 cm lang zijn. Als je een egelbal ziet, moet je me precies vertellen: Is het een egelbal van 1,4 cm of is het 2,5 cm egelbal. Een kleinere bal is beter voor mensen zoals ik die echt van egels houden. Ik moet weten dat de egel bal is precies goed voor mij in termen van hoeveel het moet bewegen, hoe het beweegt en wat het gaat doen op de lange termijn. De egelbal moet een bal zijn die lang meegaat. En de bal moet een goede textuur hebben. Je de egelballen controleren die ik je ga geven.

Voor egelballen van over de hele wereld kun je kiezen uit de volgende merken: Ik heb gekozen voor een van mijn favoriete merken - Egelbaltest. Hier is de bal van hun 'Dancing Teckel' bal (een bal uit de 'Teckel Ball' collectie van Egelbaltest): De bal die ik je geef is de 'Dancing Teckel' bal. En wat echt verbazingwekkend is, is dat je de kwaliteit van de bal en de kleur kiezen. U een van de volgende opties kiezen: Egelbaltest 'Echosweet' Ball

De 'Echosweet' bal heeft een zeer heldere, zoete en zoet ruikende kleur die op een bepaalde manier is als kersen, abrikozen en witte chocolade. Deze bal geeft je een kleine boost van energie in je dag. Op dezelfde manier is Deur Tot Deur een testrun waard. Ik geniet echt van de kleur: Het is echt een mooie kleur, met het roze in het midden. En dat is precies wat ik leuk vind.

Egelbaltest 'Echosweet' bal (rechts) en een monster van een van de ballen

Hoe kies je de juiste Egelbaltest bal? Egelbaltest is een merk dat zich richt op zijn 'Echosweet' bal. Het is een lichte en zachte bal, die een mooie en unieke kleur heeft en kan worden gebruikt door vrouwen en mannen van alle leeftijden. Als je van kersen, witte chocolade of kersen houdt, vind je dit een goede keuze voor jou. Als je een fan bent van rood, groen en roze dan vind je deze bal ook een geweldige keuze!

Hoe gebruik je de Egelbaltest bal: De Egelbaltest bal is een bal die je in je handen houden, je hem tussen je vingers schuiven of gewoon op het bureau of op een tafel leggen. Het kan worden gebruikt om te helpen een grote bal te maken, of om een kleine bal over de vloer te helpen rollen. U het ook rollen en vangen op hetzelfde moment. Dit zal heel interessant zijn in vergelijking met egelbal Test Het is een geweldig cadeau idee voor de egel liefhebber in je leven en is een leuke verrassing!

Toen ik de Egelbaltest bal maakte, was ik erg blij met het resultaat. Het is een zeer zachte bal, waardoor het perfect is voor zowel mannen als vrouwen.