Welke egelballen kun je aanbevelen?

degenen die je in je zak hebt, thuis, in de tuin, op het strand, in je handtas, in je portemonnee, in je auto en dat zijn een combinatie van zowel hoge kwaliteit als licht gewicht.

Als egelliefhebber had ik het geluk om hier in Nederland een paar egelliefhebbers te ontmoeten. Ze zijn een zeer mooi paar met een mooie tuin. In het bijzonder zijn zij degenen die de meest heerlijke egelballen maken met alleen de hulp van een beetje geduld. Hier zijn de ingrediënten die ze gebruikt om hun fantastische egel ballen te maken: Het belangrijkste ingrediënt van de egel ballen is de dille zaad. Waar kan ik egelballen verkopen? Het zaad is een populair ingrediënt in Nederland. Het is ook een van de meest voedzame, hoog in vitamine C, heeft een goede antioxidant kracht en is ook goed voor je tanden. Een mooi voorbeeld van een dillezaad is de dillespuit. U vindt het in de tuin tijdens de koude winter en lente. Dit zaad is erg lekker en is een beetje aan de bittere kant. Maar het is heerlijk als je het koken. En dat onderscheidt het van andere artikelen zoals egelbal. Hier is mijn recept over hoe dille spruit te maken:

In het voorjaar u uw zaad en hak het. Als je het zelf niet hakken, kun je een biologische groenteschilmesje gebruiken. Ik gebruik dezelfde dunschiller, maar gebruik een klein mes en je moet voorzichtig zijn met je vinger als je snijdt. Als u uw zaad niet hakt, zal het te zacht en papperig zijn. De volgende dag, wanneer het zaad klaar is neem een grote lepel en schep ongeveer 1-2 cm. zaad. Ik gebruik de lepel om er ongeveer 2cm. zaad uit te scheppen, en ik snijd het zaad eraf met de dunschiller. Je je hand gebruiken, of gewoon een mes gebruiken. De manier waarop je het doet is anders voor elk zaad. Sommige mensen willen een tang gebruiken om te helpen snijden het zaad uit met het mes. Dus wees voorzichtig! Leg het zaad in een papieren handdoek en plaats in de koelkast. Ik bewaar mijn koelkast in het koudste deel en doe er een deksel op. Na ongeveer een uur of zo ben ik meestal gelukkig. Ik vind dat het soms duurt me een tijdje om het uit te snijden, want ik ben altijd bijna geen tijd. Dus houd de zaden in de koelkast en als je klaar bent om te eten, schil het zaad uit, als je het wilt. Nu u de zaden meteen eten zonder toevoeging van zout. Maar het is beter om het onmiddellijk te eten, omdat het zaad zacht is en de vloeistof nog niet dik genoeg is om te voorkomen dat de zaden aan elkaar plakken, en je zult veel moeten schudden om ze allemaal eruit te krijgen. Als je ze niet wilt schillen, zet het zaad terug in de koelkast en laat ze drogen voor een tijdje.

Maar eerst wil ik je vertellen over een vreemd fenomeen dat me een paar dagen geleden is overkomen. Het regende heel hard. Ik was net terug van een reis naar mijn ouders te zien en ik was van plan om een grote kom chili die ik kocht in de markt te eten. Dus toen ik terugkwam, zag ik dat ik mijn kom kwijt was. Ik had een grote hoeveelheid chili gegeten en ik had niet eens genoeg chili om de hele bowl te dekken.